… når jeg ser alle de kære hunde fra Rumænien, som kommer til Danmark, hvor de skal have deres nye hjem. 

Min familie og jeg tog til Rumænien for at hjælpe gadehundene der nede. De lever under de mest kummerlige vilkår, og bliver behandlet absurd dårligt. Det skærer virkelig i ens dyrehjerte, når man oplever sådan et livssyn, som de har på hunde og dyr generelt der nede. Vi så udsultede heste, som blev pisket hårdt for at kunne trække en kæmpe tung vogn med læs og mennesker i, heste langs vejkanten, hvor deres forben var bundet sammen. Det var den måde, hvorpå ejerne sikrede sig, at hesten ikke kunne komme nogle vegne. Det samme gjaldt desværre også hundene. Der er så mange stakkels hunde, som enten har haft en familie, men som så er blevet efterladt/sat af i vejkanten, for at måtte klare sig selv, fordi ejerne ikke vil have dem længere. Hunde som er født på gaden af deres hundemor, som også er hjemløs, hvor de ofte lever nær skraldespande, hvor de prøver at finde mad eller bare noget spiseligt mellem skraldet. Hunde som er kastet i lukkede kloakker, hvalpe som er kastet i sække og mange andre grumme ting. Jeg kunne desværre blive ved med ubehagelige real-life-stories. Så lærer man virkelig at blive taknemmelig for, hvor godt ens dyr har det her hjemme!

Når det så er sagt, så findes der da i det mindste en god dyreven i Rumænien, som vi kender til. Han hedder Alex Sirbu og han er stifter af organisationen Animal Safe-Guard (ASG). Han har hjulpet hjemløse hunde og katte af alle slags i mange år. Han har opbygget sit eget shelter, hvor han har omkring 300 hunde.

Vores opgave var at hjælpe ham bedst muligt, samt vække opmærksomheden hos flere mennesker. Vi hjalp i flok med at redde hunde fra gaden, vaccinere og behandle, ordne hans shelter, sætte Instagram og hjemmeside op, indsamle generøse pengedonationer, indsamle foder, og ikke mindst med at finde nye hjem til hundene i Danmark.🏡🇩🇰

Det er der, mit hjerte fyldes med glæde. En kæmpe kærlig varm glæde over at de alle de dejlige hunde, som allerede har fået nye danske hjem, men også dem, som i skrivende stund er på vej hjem. Det er så fantastisk at kunne bidrage med det. Jeg ved godt, at vi ikke kan redde alle med det samme, men vi har gjort en verden til forskel for de enkelte hundes liv. Tak til alle Jer der donerer penge, støtter op, spreder budskabet, adopterer hunde og hjælper til på anden vis. 🙏🏼🖤

Hvis du vil hjælpe til, kan du kontakte mailto:alex@animal-safe-guard.com, hvor jeg ved, at han søger en, som kan administrer instagramsiden og en som kan tage billeder af alle hundene der nede en gang i mellem, som kan deles, så de også kan blive adopterede til nye hjem.

Du kan også hjælpe til ved at adoptere og følge med, hvor du kan se nogle af hundene på https://www.instagram.com/animal_safe_guard/ .

Du kan også følge med på deres hjemmeside og donere penge direkte via paypal på http://animal-safe-guard.com  

Tak til Pro-markedsføring for den fine hjemmeside, som de har skabt for ASG. 🙏🏼

Tak til min mor for de mange timer og penge, hun har brugt, på at få hunde behandlet, passet, fløjet og adopteret. 🙏🏼

Stor tak til Anja og Kira som skal hjælpe til fremadrettet med både Facebook og Instagram for ASG med henblik på adoption er og nye hjem. 🙏🏼

Jeg glæder mig til at følge med i alle hundenes kommende hjem, hvor jeg er sikker på, at de får det vidunderligt. Det er så vildt at tænke på, at det kun er 4 uger siden, at vi var der nede, og nu er blandt andet, den lille pige ”Miss Flee/ Sweetie”, som vi reddede fra en vejkant, på vej til Danmark for at modtage en hel masse kærlighed. 💜

Det handler om at bidrage, der hvor vi kan og gøre en forskel for andre. Vi har valgt at være dyrenes stemme. 📣🐾

Xoxo Thalia 💗