Horses

Jeg lejer min egen stald i Nordsjælland, som bliver holdt meget privat, er rolig, stor og lys med store bokse, som alle har vinduer udad til. Stalden har kun 8 bokse, hvor af mine egne 3 heste står. Mit mål med stalden er at skabe en kærlig og tryg ånd, som giver hestene det bedste hjem muligt. På stedet er der 2 ridehuse, 2 udendørsbaner, folde og skov, som kan skridtes til uden at skulle ud på offentligvej. Hestene fodres med det bedste kvalitetsfoder fremstillet af Red Mills. Foderet er individuelt og varierer fra hest til hest alt efter behov og ønske. Stalden har fodermaskiner, som fodrer hestene 8 x dagligt, hvilket bl.a. gør at foderet optages endnu bedre, mindsker risiko for kolik, bidrager til en bedre tarmfunktion og større velvære for hestene. Derudover får de wrap morgen og aften.

TRAINING

Jeg tilbyder undervisning, kurser, tager heste i ridning samt tilbyder opstaldningsmuligheder for mine elever. Jeg har en stor erfaring med heste håndtering og træning, eftersom jeg kommer ud af en succesfuld hestefamilie med hestehold gennem hele mit liv. Jeg har altid selv redet, hvilket de seneste år har bosat mig i Dubai, Frankrig, Holland og Tyskland.

COURSE

Jeg tilbyder også at afholde kursusweekender/forløb hos private samt hos rideklubber rundt omkring i Danmark. Det vil løbe over 2-3 dage (alt efter aftale) og vil indeholde øvelser til forbedring af både hest og rytter. Jeg holder derudover også oplæg om, hvordan du bliver en endnu bedre mental rytter og leder af dig selv og din hest.

EXPERIENCE

Jeg har tidligere god erfaring med at have andres heste i ridning, hvilket jeg gjorde en del både i Tyskland og Holland. Det har som primært været med henblik på træning og forbedring af hesten samt stævneuddannelse. Jeg tager ikke heste ind, som ikke er tilredet, men tager dem gerne der fra og i alle aldre med primært fokus på spring. Hesten vil blive redet og passet på lige vilkår med mine egen heste og individuelle aftaler er muligt.

Jeg har lært at glæde mig over hver dag