Partnerships

Redmills

Red Mills er et luksus kvalitetsfoder, som jeg fodrer mine heste med. De producerer foder udviklet af eksperter, som benytter de bedste råvarer. Hvad end du er professionel, amatør eller hobbyrytter har Red Mills et stort udvalg af muligheder til den enkelte hest. I øjeblikket får mine heste forskelligt foder, da de alle har forskellig temperament, samt præstationsforventninger. Castelino får ‘Competition Mix’, og Quality & Pinola får ’14 Pellets Mix’.

Torpol

Torpol er skarpe indenfor lækkert udstyr til hesten i form af gamacher, bandager, underlag, dækken osv. De går op i de små deltaljer og specialiserer sig indenfor magnetiske produkter for at fremme hestens velvære. Jeg bruger til daglig deres underlag, lammeskinspad med magnetiske tråde i, magnet working gamacher samt underlag og hut i forbindelse med stævner UG.

Öllov

Öllöv hestesko er gummibelagte sko til hesten. De er nemme for smeden at anvende og påføres på samme måde, som de sko, du allerede kender. Öllöv SoftStep sko er stødabsorberende, og gør det derfor blødere for hesten at gå på. De øger blodcirkulationen og hjælper hesten til at få en sundere hov. Det kan gøre en stor forskel for heste, som har problemhove. Mine heste bruge alle SoftStep fra Öllöv med stor glæde.

Smile more. Smiling can make you and others happy