Nu er det her i weekenden, at mine elskede, små, søde, dejlige, kære, perfekte, smukke, legesyge, vidunderlige, kloge, sjove, skønne (og alt det gode) hundehvalpe får nye hjem. Det er med både sorg og glæde, at skulle vinke farvel til dem. Man knytter sig utrolig meget til dem, når nu man har haft dem på så nært hold siden de blev født. Jeg kan dog glæde mig over, de utrolig dejlige hjem de får hver især. Jeg ville ønske, at jeg kunne beholde en af dem. Jeg blev dog enig med mig selv, at det ikke ville være forsvarligt, hverken for mig eller hundene. De små hvalpe fortjener at komme ud til nye hjem, hvor de er stjernerne. Hvor de ikke skal dele opmærksomheden med andre, men hvor de kan få et så tæt bånd med deres ejer og virkelig føle, at de har noget specielt sammen. Det er jo det, som er det helt fantastiske ved dyr. Det unikke bånd og energi man har mellem hinanden. Jeg kan kommunikere med mine hunde helt uden at sige noget. Bare ved at se på dem og være med dem, hvor vi kan forstå hinanden indbyrdes. Det er sådan en smuk følelse. Hvis jeg boede på en kæmpe gård med masser af natur, så havde jeg nok beholdt en af dem, for hold nu op, hvor er de perfekte. Jeg er sikker på, at de kommer til at gøre deres kommende familier rigtig rigtig glade ❤️. Jeg kan glæde mig over, at følge med i deres liv fremadrettet, da jeg har min hunde instagram, @mollysmiracles, som er en lille form for community, hvor vi alle er samlede. Der kan jeg følge hvalpenes nye hjem og dele billeder og videoer af dem jævnligt. På den måde kan alle også følge med i hvalpenes udvikling og liv. 

Jeg føler også, at min aller vigtigste opgave for dem er fuldført nu, da de har fået masser af kærlighed hjemme fra, en god start på livet og de bedste nye familier 💙

Ønsker dem alle uendelig kærlighed og glæde i deres nye livskapitel. 

Xoxo Thalia 💚