Kære alle sammen, eller i hvert fald Jer, der har taget Jer tiden til at klikke ind på min helt nye hjemmeside 😍. Tak for det. I kan tro, at jeg har glædet mig til denne dag. Dagen hvor min hjemmeside endelig gik i luften! Det er altså en stor ting (selv om det ikke er det, så føles det sådan). Det er så ”voksent” og seriøst, at nu har jeg faktisk en hjemmeside. Her vil I kunne læse lidt omkring mig, hvem jeg er, hvad jeg tilbyder, og hvad jeg har på hjertet i tide og utide. Jeg starter nemlig også op med at blogge (whaat?!).. I know.. Jeg bliver en af de der irriterende (forhåbentlig ikke alt for irriterende 🤪) kliche bloggere. Ej, jeg har fatisk tænkt på at blogge længe. Når jeg siger længe, så mener jeg faktisk rigtig længe.. Sådan siden år 2015. But finally here we are and here we go!🤩 Jeg tror næppe, at jeg er den eneste, som kender til det med, at man kommer på en god idé, men af en eller anden årsag, så får man det ikke fuldført. Der er altid en hel masse undskyldninger for, hvorfor det ikke kan ske, men hvis det er vigtigt nok for dig, så sker det før eller siden. Det skal lyde et kæmpe tak til min veninde, Mille, som har hjulpet mig med at creere denne hjemmeside. På grund af hende står jeg nu med et færdig resultat, som jeg er mega stolt af.

Jeg vil egentlig bare runde af med at sige tak til dig, der har forvildet dig ind på min side og min helt nyopstartede blog (ny blogger i trafikken, yes). Det er SÅ spændende, hver gang man roder sig ud i noget nyt/ukendt, og jeg glæder mig fantastisk meget til at se, hvad det bringer.

Hvad kunne du godt tænke dig at høre mere om? Er der et specifikt emne eller spørgsmål, som kunne være fedt, at jeg åbnede op for her på bloggen?

Hvad synes du om min nye hjemmeside? Any comments?? 🤗 Den kommer nok stadig til at skulle rettes i her i starten og opdateres undervejs, men detter er kun begyndelsen. Begyndelsen på noget godt, og jeg er mega glad og tilfreds med resultatet af hjemmesiden, og det er egentlig også det vigtigeste alligevel i sidste ende. ❤️
Håber du har lyst til at læse med fremover.

Xoxo Thalia ❤