Kunne du godt tÊnke dig at teste dig selv og din livskvalitet? 

Jeg tester jÊvnlig mig selv. Det er en nem Þvelse, du kan gÞre pÄ dig selv, og sÄ er den helt gratis og kan gÞres over alt.

Vores livskvalitet kan let mÄles, ved at gÄ ind og mÄle pÄ vores fÞlelser. Vores fÞlelser afspejler, hvordan vi har det. Har du det godt = gode fÞlelser. Har du det skidt = dÄrlige fÞlelser.

Alle har lige mange fÞlelser, og vi kan rumme dem alle sammen (ogsÄ selvom de stolte mÊnd nok kan have lidt svÊrere med at beskrive dem nogle gange). 

Jeg har den simpelĂžvelse til dig her âœđŸŒ:

Tag et stykke papir og noget at skrive med foran dig. SÊt sÄ 10 min af til at skrive ALLE de fÞlelser ned, som du har haft pÄ det seneste (f.eks. seneste uge, seneste mÄned). VÊr nu Êrlig over for dig selv her. Det er virkelig hver og en af fÞlelserne, som skal med her. Du kan f.eks have fÞlt dig: stresset, glad, munter, pinlig, taknemmelig, ked af det, rasende, nervÞs, trÊt, spÊndt, energisk, sikker, usikker, osv. Det er alle fÞlelserne, som skal skrives ned. 

NÄr du sÄ fÞler, at nu har du skrevet dem alle ned, sÄ kan du lige tjekke listen igennem og se, om du har fÄet alle fÞlelserne med. NÄr du mener, at du har det, sÄ kigger du pÄ, hvilke fÞlelser, det egentlig er, du har fÄet skrevet ned. HvornÄr har du fÞlt den fÞlelse? Hvad fik dig til at fÞle sÄdan? Er der primÊrt positive fÞlelser inden for den seneste periode, eller primÊrt negative fÞlelser? Hvad kan du i den nÊste uge gÞre for, at du fÄr endnu flere gode fÞlelser? 

Husk, at du er herren over dig selv, dit liv og dine fÞlelser, altsÄ din livskvalitet. Det er ene og alene op til dig og dit ansvar, at du har det godt. Lige sÄ snart at du giver det ansvar fra dig, har du tabt. SÞrg for at se dig selv i Þjnene og tage ansvar for din egen livskvalitet. 

Denne Þvelse kan laves lige sÄ tit, du har lyst til. Den er nem og simpelt til at reflektere, hvordan du egentlig gÄr og har det, og kan danne et billede af din livskvalitet. 

Som sagt bruger jeg den tit pÄ mig selv, og derfor anbefaler jeg den ogsÄ til dig.

Xoxo Thalia 💙