Det mærkes virkelig på os alle, at efteråret nærmer sig. Det føles som om, at det sekund august blev til september, blev der samtidig skiftet glad sommer vibe ud med kold, kedelig og halsbetændt efterårs vibes. Jeg er ikke helt på toppen energi mæssigt, selvom jeg ikke er syg, så er der bare hele tiden en følelse af, at skulle piske mig selv til at få udraderet noget de her dage. Jeg har generelt set en rimelig travl hverdag, hvor mine heste og hunde fylder en del og mange timer bruges udenfor. Det er skønt at kunne arbejde og befærde sig udenfor, men også koldt og vådt, når man gør det i Danmark. Den sidste periode har også bare været travl pga. stævner, tv-optagelser, hundene i Rumænien, mine egne hvalpe osv. En stor lettelse for mig er dog, at alle mine 6 hundehvalpe har fundet nogle vidunderlige nye hjem. ❤️

Min måde at klare sig igennem de her perioder, som er lidt sløve, er ved at acceptere at man har det, som man har det, men så finde glæden frem ved alt det gode, som allerede er faldet på plads, og alt det gode, der stadig kommer. Intet varer evigt, og energier skifter hele tiden, og når man bor i et land som Danmark, så er det vigtigt ikke at blive for påvirket af vejret og at kunne se bort fra det. Noget andet man kan glæde sig over, som hestepige i hvert fald, er at priserne på hø, wrap, strøelse osv. ikke kan stige i år, da det er været en rigtig våd sommer 🌾  Hvordan går du selv og har det for tiden? Hvad gør du ved det, hvis du ikke føler dig super ressource fuld i øjeblikket? Måske har du et trick, du gerne vil dele ud af? Kommenter gerne her under, hvordan du håndterer sådanne perioder, det er ikke sikkert, der kun er en rigtig måde at løse det på 😉

 

Xoxo Thalia ❤️